image


Geschiedenis

Beerens grondverzet BV is een écht familiebedrijf. Al generaties lang werkt de familie Beerens hard om voor klanten en partners hét aanspreekpunt te worden en blijven voor totaaloplossingen op het gebied van grond- en sloopwerken.

Van oorsprong is Beerens Grondverzet B.V. een loonbedrijf, maar we zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een ware specialist in het leveren van grond- en sloopwerken. Ondertussen breidt ons letterlijk en figuurlijk sterke team nog steeds uit en beschikken we over een ruim machine- en wagenpark.

Beerens Grondverzet B.V. is gevestigd in Nuenen – regio Eindhoven – en vanuit daar maken wij ons sterk voor verantwoorde, duurzame en vakkundige totaaloplossingen op het gebied van grond- en sloopwerken. Hiervoor denken wij niet in problemen, maar in oplossingen.

Background Image

Bel ons

en maak vrijblijvend een afspraak

voor advies op maat

0499 - 46 11 95

image


Duurzaamheid en recycling

Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel. We moeten zuinig zijn op onze aardbol en de beschikbare grondstoffen. Wij kopen daarom voldoende maar zorgvuldig in en proberen verspilling tegen te gaan. Daarnaast zorgen we dat afgevoerde materialen gerecycled worden.

Uw groen- en tuinafval gaat bijvoorbeeld door de shredder en wordt gezeefd. Hierdoor ontstaat biomassa. Die kan dan weer als schone energiebron dienen voor in de moderne verbrandingsovens. Wij zijn dus niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu!

Background Image